Purunpoisto

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien purun- ja pölynpoistossa sekä kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmissä käytettävien koneiden ja laitteiden edustajana Suomessa.

JKF

JKF Industri tarjoaa suodatinjärjestelmät, purunpoistolaitteet tai yksittäiset komponentit suodatukseen, purunpoistoon ja tavaran kuljetukseen. Valikoimasta löytyvät mm. suodattimet, puhaltimet, sulkusyöttimet, syklonit ja putkistokomponentit.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme komponenteista kokonaispalveluna järjestelmiä vastaamaan tuotantonne tarpeita. JKF:n suodatinlaitteistolla varmistatte tuotantonne laadun, tehokkuuden ja toimintavarmuuden nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.jkf.dk »

AL-KO

AL-KO -suodattimet ovat teknologisesti edistyneitä, vakiovarusteita ovat mm. puhdasilmaimuri, paineilmapuhdistus ja suuremmissa malleissa automaattinen sammutusjärjestelmä. Mahdollisessa keräilyastioiden tulipalossa, laitteessa oleva paineistettu sammutusvesi ohjataan keräilyastioiden päälle.

Laitteet on varustettu kestävillä, erikoispinnoitetuilla letkusuodattimilla ja laitteiston hyvä suunnittelu takaa erittäin puhtaan palautusilman. Palautusilman pölypitoisuus on alle 0,1 mg/m3. Laajasta valikoimasta löytyy suodattimet moniin eri käyttötarpeisiin. Suodattimien kapasiteetti yltää 6000 m3/h asti.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.al-ko.com/en/ahu-and-extraction/al-ko-extraction-technology-real-benefit-workplace »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!