Peruskoneet

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien peruskoneiden edustajana Suomessa.

SCM Minimax ja Formula

SCM on perinteikäs italialainen konevalmistaja. Minimax ja Formula mallisarjoista löydät laadukkaat oiko- ja tasohöylät, tarkistuspyörösahat ja alajyrsimet sekä vannesahat erilaisiin puuteollisuuden ja koulujen tarpeisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.scmgroup.com »

Rema

Rema on konevalmistaja, jonka historia ulottuu aina 1950-luvun alkuun. 1960-luvulta lähtien yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden valmistukseen. Nykypäivänä Rema on keskittynyt erilaisten sahojen valmistukseen, päätuotteena tarkistuspyörösahat. Reman tarkistuspyörösahat ovat kattavasti varusteltavissa moneen eri tarpeeseen ja ne täyttävät vaativankin käyttäjän toiveet.

Lue lisää valmistajan sivuilta rema-sa.pl/ »

Maggi Technology

Maggi Technology valmistaa laadukkaita manuaalisia säteissahoja puumateriaalin katkaisuun. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva saha aina sahatavaran katkomisesta levymäisten kappaleiden katkomiseen (maksimi työleveys 980 mm).

Lue lisää valmistajan sivuilta www.maggi-technology.com »

Ruwi

RUWI GmbH valmistamat monikarajyrsinkoneet on tarkoitettu pienten sarjojen valmistamiseen, joissa asete täytyy vaihtaa usein. Koneesta on useita eri versioita ja sitä voidaan tarvittaessa täydentää lukuisilla lisälaitteilla. RUWI-monikarajyrsinkone onkin jo esimerkiksi useamman veneveistämön ja mallipuusepänverstaan työkone.

Lue lisää valmistajan sivuilta ruwi.de »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!