Muut koneet

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien koneiden edustajana Suomessa.

Liimoittimet

FIN

FIN-liimanlevittimillä liima levitetään työkappaleeseen telan avulla. Levittimen leveys voi olla 250 - 2200 mm ja se voi olla yksi- tai kaksipuolinen. Kappaletavaran reunaliimoitukseen tarkoitettu levitin on varustettu pystytelalla. Levitin voidaan varustaa automaattisella liimansyöttölaitteistolla. FIN valmistaa myös harjakoneita työkappaleiden puhdistukseen sekä liimanlevittimien ympärillä tarvittavia kuljetinpöytiä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.finsrl.it »

Viilunvalmistuslaitteet

Kuper

Viilunvalmistustekniikan kehittäjänä tunnettu KUPER valmistaa konetehtaassaan kaikki viilunvalmistuksessa tarvittavat laitteet. Tehokkaat leikkurit pitkittäis- ja poikittaisleikkaukseen ja toimintavarmat liitoskoneet zig zag - ja liimasaumamenetelmällä varmistavat laadukkaat viilusaumat. Toimitamme mielellämme myös koneissa tarvittavat saumauslangat ja tarvikkeet kaikkiin toimiviin viilutuslaitteisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.kuper.de »

Langzauner

Itävaltalainen Langzauner valmistaa ensiluokkaiset ja laadukkaat viilusahat manuaali- ja automaattikoneina. Sahayksikön lisäksi koneet voidaan varustaa mm. viimeistelyhöyläyksiköllä ja numeerisilla takavasteilla. Langzaunerin koneet ovat ylivoimaisia myös reuna- ja pitkänauhahionnassa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.langzauner.at »

Murskaimet

Untha

Jätemurskainten (puu- ja kierrätysmateriaalit) asiantuntija, itävaltalainen UNTHA valmistaa lähes sadan henkilön voimin laadukkaita murskaimia teollisuuden tarpeisiin. Tehtaan koneet ovat 1-, 2- tai 4-roottorisia konemalleja, joista kuhunkin murskaustarpeeseen löytyy oikea kone. Lukuisat tekniset yksityiskohdat eri konemalleissa mahdollistavat tehokkaat ja kestävän murskauksen jatkuvatoimisesti myös isoissa laitoksissa. Laitteiden suorituskyky ja toimivuus ovat saaneet kiitoksia myös Suomen teollisuudesta ja tehtaan osaamista kuvastaa myös merkittävät referenssit maailmanlaajuisessa suurteollisuudessa. Varastossamme aina koemurskausmahdollisuus - tule testaamaan!

Enerec-liiketoimintayksikkömme toimittaa Untha-murskaimet kierrätysteollisuuden tarpeisiin. Lue lisää...

Lue lisää valmistajan sivuilta www.untha.com »

Haas

Saksalainen HAAS on raaka-aineiden kierrätykseen tarkoitettujen laitteiden valmistaja. Tehtaan valmistusohjelma sisältää mm. mobiilimurskaimet, rumpuhakkurit, vasaramyllyt, esimurskaimet, seulat, kuljettimet ja täydelliset järjestelmät jätteen käsittelyyn. Tehdas on tunnettu kestävien ja laadukkaiden laitteiden valmistajana.

Enerec-liiketoimintayksikkömme toimittaa Haas-murskaimet kierrätysteollisuuden tarpeisiin. Lue lisää...

Lue lisää valmistajan sivuilta www.haas-recycling.de »

Kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät

Fagus-GreCon

Fagus-GreCon on valmistanut luotettavia kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmiä yli 40 vuoden ajan. Alallaan maailman suurimman toimittajan laitteistoja on asennettu ympäri maailman yli 100 eri teollisuuden alalle ja yli 200.000 kohteeseen. Laitteistokokoonpano suunnitellaan aina kohteen mukaan ja tinkimättä tehtaan, vakuutusyhtiöiden tai viranomaisten antamista määräyksistä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.fagus-grecon.com »

Kostutuslaitteistot

Unifog

Unifogilta laitteistot tuotantotilan ilmankosteuden hallintaan. Kun ongelmana on esimerkiksi staattinen sähkö, materiaalien kuivuminen, limakalvojen kuivuminen ja pölyhaitat, Unifog-kostutuslaitteisto on ratkaisu ongelmaan. Tuotantotilojen kostuttaminen kuivina vuodenaikoina vähentää puun elämistä sekä sitoo pölyä, jolloin tuotannon laatu paranee. Kosteudeltaan tasainen ilma on myös terveyden ja työviihtyvyyden kannalta tärkeä.

Lue lisää valmistajan sivuilta unifog-denmark.com »

Levyteollisuuden mittalaitteet

Fagus-GreCon

Levyteollisuudessa valmistettavien tuotteiden laatuvaatimukset on kasvanut samaan aikaan kun tuotantolinjojen linjanopeudet ovat nousseet. Näiden seikkojen takia laadun mittausta ei kyetä enää suorittamaan ihmisvoimaan perustuen. Tähän haasteeseen on Saksalainen
Fagus-GreCon vastannut kehittämällä levyn valmistuksen eri vaiheisiin läpisyöttöisiä mittalaitteita, joilla erilaisia levyssä olevia vikoja pystytään havaitsemaan tuotantoprosessissa. Valikoimiin kuuluvat ontontunnistimet, paksuusmittarit, neliömassan punnituslaitteet lastulevyteollisuudelle, kosteusmittarit sekä pinnoitettujen levyjen pinnanlaatua mittaavat kamerajärjestelmät.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.fagus-grecon.com/ »

Brikettipuristimet

Di Più

Italialainen DI PIÙ on erikoistunut laadukkaiden brikettikoneiden valmistukseen. Tehdas on valmistanut brikettikoneita jo 30 vuoden ajan ja koneet soveltuvat mm. puulle, metallilastulle, paperille, tekstiilipölylle, muoville yms. Di Più voi toimittaa briketin valmistukseen myös koko tehtaan raaka-aineen varastoinnista aina briketin pakkaukseen asti. Tuoteperheessä löytyy brikettikone eri raaka-aineille ja kapasiteetille - 3 mallia: BRIK MB, METALBRIK HB ja OLEOBRIK HB. Tehokkuus, luotettavuus ja laatu ovat tehtaan arvoja ja kuvaavat myös brikettipuristimia.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.di-piu.com »

Lastunpaalaimet

P. Blakstad

Norjalainen P. Blakstad toimittaa vankkoja hydraulitoimisia lastunpaalaimia. Tuotevalikoimasta löytyy lastupaalain kapasiteetille 60 ja 100 paalia / tunti. Laitteisto soveltuu hyvin keskisuurille ja pienille höyläämöille, jotka haluavat tehdä lastusta helposti käsiteltävän, säilytettävän ja myytävän purupaalin.

Lue lisää valmistajan sivuilta p-blakstad.no »

Pakkauskoneet

Plasticband

Tehokkaat ja toimintavarmat käärintäpakkauslaitteet valmistaa PLASTICBAND. Tehtaan mallisto on aina pienestä nipunkäärintäkoneesta aina isoon automaattikoneeseen, jolla vaikka kalusterungot menevät varmatoimisesti suojapakettiin.

Barcelonassa valmistettavat koneet ovat erittäin taloudellisia käyttää. Paketista tulee hyvä ja tiivis nopeasti ja edullisesti. NELEO-sarjan koneet ovat puoliautomaattisia ja käyttäjä hoitaa kappaleen syötön. ATIS-sarjan koneet ovat automaattisia

ja ne voidaan yhdistää erilaisilla kuljettimilla esim. kasauslinjan perään.  MATURI by Plasticband on tehtaan laitteet automaattiseen vanteitukseen eli kun halutaan pakata tuotteet vanteella yhteen.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.plasticband.com »

Teroituskoneet

Göckel

Tasohiomakoneiden valmistaja Göckel valmistaa laadukkaita tasohiomakoneita hakkurin ja sorvin terien hiontaan. Göckelin koneet soveltuvat myös konepajateollisuuden erilaisiin tasohiontatöihin.

Göckel erottuu kilpailevista valmistajista teknisillä yksityiskohdilla ja koneita valmistetaan eri mittaisia sekä tekniset ominaisuudet ovat räätälöitävissä käyttötarpeiden mukaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.g-goeckel.de »

Muovi-ikkunateollisuuden koneet

Urban Machinery

Saksalainen U-R-B-A-N tarjoaa yli kuuden vuosikymmenen kokemuksella tuotantokoneita ja -linjoja muovi-ikkunateollisuudelle.  Valikoimasta löytyy mm. katkaisu- hitsaus- ja kulmanputsauskoneet muoville.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.u-r-b-a-n.com »

Laser -projektorit

Lap-Laser

Lap-Laser on saksalainen laser-projektori valmistaja. Lap-Laser valmistaa laadukkaita projektoreita, joiden käyttö ja asennettavuus ovat helppoudeltaan omaa luokkaansa. Projektoreita käytetään manuaalisen mittaamisen vähentämiseksi niin ristikko- kuin elementtiteollisuudessa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.lap-laser.com/general-industries/your-industry/wood/ »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!