Levykaluste

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien levykalusteteollisuudessa käytettävien koneiden ja laitteiden edustajana Suomessa.

Biesse Wood

Biesse Wood on osa Biesse konsernia. Biesse Wood työllistää maailmanlaajuisesti noin 2.100 henkilöä. Tuotantotilaa Pesarossa, Italiassa on yli 120.000 neliömetriä. Perustamisestaan, vuodesta 1969 lähtien, Biesse Group on kasvanut nopeasti ja vahvistanut asemaansa kansainvälisenä toimijana liikekumppaneidensa avulla. Biesse Woodilla on kuusi tuotemerkkiä, joilla kullakin on oma kokemuksensa ja historiansa. Tämä synergia antaa Biesse Groupin tuotekehitykselle mahdollisuuden vastata markkinoiden haasteisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Biesse

Biesse CNC-työstökeskukset levyosien sekä massiivipuun jyrsintään ja poraukseen. Koneet soveltuvat myös muovin ja alumiinin työstämiseen. Läpisyöttävät porausautomaatit. Muotokappaleiden reunalistoitusautomaatit.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

BiesseEdge

Kalusteteollisuus edellyttää tuotantokoneilta luotettavuutta ja suorituskykyä. BiesseEdge on vastaus reunalistoitukseen. Konemallisto sisältää 1- ja 2-puoleiset koneet suorien reunojen listoittamiseen sekä nauha- että listamateriaaleilla. Teknologian ja varustelun joustavuus mahdollistaa myös Softform- reunamuotojen listoittamisen.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Handling

BIESSE Handling on valmistanut levynkäsittelylaitteita johtaville kalustevalmistajille jo yli 30 vuoden ajan. Yhtiön suurin voimavara on vuosien myötä saatu kokemus, joka jatkuu uusien, kansainvälistä asiakaskuntaa tyydyttävien tekniikkojen kehittämisellä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Drilling

Porausautomaatit perustuvat Biessen kehittämään teknologiaan. Kalustehelotuksissa Biesse on ollut johtava valmistaja jo pitkään. Kiitos laajan konevalikoiman, Biesse tarjoaa CNC-ohjatut integroidut linjastot poraukseen, heloitukseen, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Selco

Biessen Selco tarjoaa levynpaloitteluautomaatit ja kulmasahauslaitteistot kapasiteettialueelle 1- 120 m3/vuoro. Korkealuokkaisten laitteistojen automaattiaste määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Biesse Systems

Biesse Systems on perustettu vuonna 2000 Biesse Woodin halusta palvella asiakkaita kokonaisissa tehdashankkeissa. Toiminnan ydin on luoda yhdessä asiakkaan kanssa uusimpia tuotantoteknologioita sekä yhdistää tehokkaita ja moderneja tuotantolaitoksia, joissa valmistetaan kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biessesystems.com »

Orma Macchine

Orma Macchine on valmistanut erilaisia hydraulisia puristimia sekä täydellisiä puristinlinjoja jo yli 30 vuoden ajan. Huonekaluteollisuuden alalla Orma on jo seitsemänkymmentäluvulta ollut johtava puristinvalmistaja. Jo 15 vuoden ajan Orma on myös valmistanut kylmälaite- ja rakennusteollisuudelle polyuretaanilevyjen valmistuskoneita.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.ormamacchine.it »

Omal

Omal poraus- ja poratapinlyöntiautomaatit on suunniteltu levykaluste- ja massiivipuutuotteiden, kuten levy-, ja huonekalukomponenttien, laatikon sarjojen sekä erilaisten kehärakenteiden vaakaporaukseen ja tapinlyöntiin. Joustavan ohjauksen ansiosta koneet soveltuvat niin yksittäis- kuin sarjatuotantoonkin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.omalsystem.it »

Dan-List

Kun on tarve erikoisporakoneesta, Dan-List on kumppanimme. Se valmistaa koneita täyttämään asiakkaan tarpeet ja toiveet: automaattinen syöttö, katkaisut, erikoisporaukset sekä poratapinlyönti.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.morso-guillotines.dk »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!